ACİL: Uluslararası Kalkınma Bankalarında Kariyer Fırsatları Seminerine katılmak isteyen öğrencilerimiz 06.11.2019 Çarşamba günü (bugün) saat 24.00'e kadar ekteki linke girerek başvuru yapmalıdırlar.

Türkiye’nin üyesi bulunduğu uluslararası finans kuruluşlarındaki kariyer olanaklarının kapsamlı olarak bilinmesi amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası,  Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası ile İslam Kalkınma Bankası işbirliğiyle 12 Kasım 2019 tarihinde 13.45-17.15 saatleri arasında Hazine ve Maliye Bakanlığı Emek Yerleşkesi Hikmet Esen Konferans Salonunda İngilizce olarak "Uluslararası Kalkınma Bankalarında Kariyer Fırsatları Semineri" düzenlenecektir. Seminerde bankaların temsilcileri tarafından bankalara ait kariyer olanakları hakkında bilgi verilecektir.

Seminere katılım için katılımcıların 6 Kasım 2019 tarihine kadar online kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Uluslararası Kalkınma Bankalarında kariyer yapmak isteyen öğrencilerimiz, bilgilenmek amacıyla ilgili linke girerek seminer kayıtlarını yaptırabilirler: (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwPDx4SwGJ8hYe28Xc9PIDsP0H7EOwmjvQ_L-ui0AIvMX5pA/viewform?vc=0&c=0&w=1)