Siyaset ve Sosyal Bilimler Seminerleri

Siyaset ve Sosyal Bilimler Seminerleri 2015-2016 Akademik Yılı Takvimi, en kısa sürede bu sayfadan ilan edilecektir.

Seminer serisi ile ilgili görüş ve önerileriniz için lütfen bize ulaşınız.

Siyaset ve Sosyal Bilimler Seminerleri

I | Kent F. Schull, State University of New York, Binghamton, Department of History, “Reform and Reality: Prisons in the Late Ottoman Empire”, March 14, 2014, Friday.

2 | Aykut Çelebi, Ankara Üniversitesi, SBF, Kamu Yönetimi Bölümü, “Geniş Bir Mekân Olarak Avrupa Düşüncesi”, 25 Nisan 2014, Cuma.

3 | Dirk Rupnow, The University of Innsbruck, Austria,”Transforming the Holocaust: Memory Politics and Cultures of Remembrance after 1989”, May 12, 2014, Monday.

4 | Georgios Andreou, Aristotle University of Thessaloniki, School of Political Sciences, “The Greek Crisis”, June 5, 2014, Thursday.

5 | Elizabeth B. Frierson, University of Cincinnati, Department of History, “War Breaks the Man: World War I and the Masculinities of Ottoman Professionals”, October 17, 2014, Friday.

6 | Reyhan Atasü-Topçuoğlu, Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Hizmet Bölümü, “İnsan Ticareti ile Mücadele ve İdeoloji”, 24 Kasım 2014, Pazartesi.

7 | Can E. Mutlu, Bilkent University, Department of International Relations, “Methods and Innovation in Critical International Relations”, December 4, 2014, Thursday.

8 | Aksu Bora, Hacettepe Üniveristesi, İletişim Fakültesi, “Kadınlar İkiye Ayrılır”, 19 Mart 2015, Perşembe.

9 | Ali Çağlar, Hacettepe Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, “Akıllı Güç ve Algı Yönetimi”, 9 Nisan 2015, Perşembe.

10 | İlker Aytürk, Bilkent Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, “Post-Kemalizm: Bir Paradigmanın Son Demleri”, 8 Mayıs 2015, Cuma.

11 | Fatmagül Berktay, İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, "Osmanlı-Türk Modernleşmesinin Cinsiyeti", 18 Aralık 2015, Cuma.

12 | M. Şükrü Hanioğlu, PrincetonÜniversitesi,Yakın Doğu Çalışmaları Bölümü, "Osmanlı Batılılaşmasının Evrimi ve Modernleşme, 1789-1918", 25 Aralık 2015, Cuma.